Să fim mai buni… și vom fi! – VIDEO

 

rugaciune-maini-impreunate-buni-sa-fim-mai-romani-oameni-timetv.ro-timetv-time-tv 

Există cel puțin 2 ocazii în care românii sunt mai buni … de Crăciun și de Paște. În apropierea acestor sărbători, oamenii țin cu x săptămâni înainte post, unii chiar post negru, iar imediat după aceea se îndoapă cu mâncare. De cele mai multe ori dându-și funcțiile organismului peste cap. Dar nu despre acest aspect îndelung dezbătut doresc să vorbesc, ci despre alt subiect destul de mult analizat la rândul său.

Oamenii țin post în ajun de Paște sau de Crăciun, și cumva întreținută și de mass-media ideea că în acest timp TREBUIE SĂ FIM MAI BUNI, sau MĂCAR ACUM SĂ FIM MAI BUNI, unii chiar își dau silința sau dacă nu recunosc probabil subconștientul lor lucrează.

Am fost printre cei care au criticat și am luat în derâdere… DE CE DOAR DE SĂRBĂTORI?

Am dreptate în continuare, dar prea plin de mine nu observam un lucru atât de simplu, chiar dacă oamenii încearcă să fie mai buni doar de sărbători, TOT E BINE! Adică…

Dacă am sta să analizăm la sânge, între două răuri ar trebui să apreciem răul mai mic. Noi românii, după revoluție am tot fost obișnuiți de clasa politică să facem acest lucru și ne-am cam înțepat mereu de aceea nu mai vedem nimic bun în nimic.

Dar totuși, decât să nu mai existe șanse ca oamenii să fie buni niciunde, nicicând, niciodată, chiar și doar de sărbători, tot e mai bine așa. Este un pas în față. Unul mic pentru omenire, pentru poporul român cel puțin…

Iar privind un pic vizionar, dacă românii ar încerca măcar de amorul artei să extindă această perioadă de a fi mai buni, ar ieși la iveală lucruri incredibile, de care toți suntem capabili, dar pe care le-am lăsat pe un raft părăsit, într-o bibliotecă veche, în cămara din spate din casa bunicilor.

Dar nu suntem doar noi pe lume, sunt și alte nații printre care sunt oameni care știu să întindă o mână de ajutor și răsplata nu ezită să se întoarcă (după cum putem observa și în clipul/spotul de mai jos), parcă de la sine, parcă într-un echilibru stabilit de Univers, de Dumnezeu, de cineva divin, de CREATOR!

 

Dar cel mai interesant lucru este când vezi că există oameni buni care fac zilnic fapte bune chiar și printre ruși. Dacă ei pot să se schimbe, să dăruiască o rază de soare într-un tărâm al gheții, să facă fapte bune poate chiar zi de zi, eu spun că exisă speranțe pentru întreaga omenire. Cu toții putem fi mai buni! Trebuie doar să ne dorim să fim mai buni, să acționăm și să ne comportăm așa, cu alte cuvinte chiar să fim mai buni și VOM FI!

 

 

Citește pe Time TV și:

Ungur cu tupeu sau cum maghiara dorește să prindă glas… în România

Recunoașterea traseului pentru Prima Evadare și cum românii nu știu să vândă

De la microbiști la microbi, c-așa e-n… fotbal!

 

Social

Arhiva stiri