Bătaie suporteri STEAUA-RAPID / VIDEO ȘOCANT

Înainte de a se îndrepta spre Giuleşti, peste 40 de suporteri ai echipelor Rapid şi Steaua s-au luat la bătaie în cartierul 13 Septembrie. În doar 5 minute, scandalagiii au devastat şase maşini. Speriaţi, oamenii au ieşit din locuinţe să vadă ce a rămas în urma huliganilor.

bataie suporteri

bataie suporteri

DOI REŢINUŢI PENTRU RĂZBOIUL DIN GIULEŞTI

Doi suporteri rapidişti au fost reţinuţi pentru 24 de ore după incidentele grave produse în tribună la meciul dintre Rapid şi Steaua.

bataie suporteri2

bataie suporteri

Alţi nouă fani au fost amendaţi pentru că i-au înjurat pe oficialii oaspeţilor.

Incidente derby-ul Rapid-Steaua

În schimb, huliganii care s-au bătut in stradă, in cartierul 13 septembrie, încă NU au fost identificaţi!

BATAIE SUPORTERI RAPID-STEAUA

Războiul a inceput inainte de meci. În mai multe zone din Bucureşti fanii celor două echipe (RAPID și STEAUA) s-au bătut pe stradă folosind pietre şi arme albe. În cartierul 13 septembrie, zeci de suporteri ai celor două echipe s-au luat la bătaie.

BATAIE SUPORTERI

Incidentele au continuat pe stadion, unde suporterii au introdus petarde şi fumigene cu o zi inainte de meci. În momentul in care jucatorii au ieşit de la cabine, a inceput iadul. Suporterii au aruncat cu torţe pe teren, startul a fost amanat zece minute.

În minutul 80, jucătorii Stelei au fost loviti cu obiecte aruncate in tribună.

Fotbaliştii au fugit la vestiare , dar s-au intors totuşi, după 10 minute.

Pe teren s-a aruncat cu brichete, scaune şi sticle cu apă. Pentru aceste nereguli, clubul Rapid a fost amendat cu 60 de mii de lei.

Mai poti citi pe TimeTV și:

Social

Arhiva stiri