Facebook Home va fi cea mai bună versiune pentru Android – VIDEO

facebook-home-mark-zuckemberg-noua-interfata-android-galaxy-htc-timetv.ro-timetv-time-tv

Mark Zuckerberg, preşedintele Facebook, a prezentat, Facebook Home, un nou soft care permite integrarea platformei reţelei de socializare în smartphone-uri dotate cu sistemul de operare Android, al Google, relatează ziarul online New York Times.

Mark Zuckerberg a prezentat principalele caracteristici ale Facebook Home, într-o conferinţă de presă organizată la sediul companiei din Menlo Park (California).

Începând din 12 aprilie, noua aplicaţie, Facebook Home va putea fi instalată pe orice smartphone, dar va fi integrată din fabrică în smartphone-uri marca HTC First, HTC One, Samsung Galaxy Note II, Samsung Galaxy SIII şi S4.

Veţi putea transforma telefonul Android într-un minunat dispozitiv de socializare„, a spus Mark Zuckerberg.

Noua interfaţă, Facebook Home va pune accentul pe imagini, la fel ca recentele schimbări operate în serviciul de ştiri al Facebook.

Credem că aceasta este cea mai bună versiune a Facebook„, a exclamat Zuckerberg despre Facebook Home.

Potrivit analiştilor, Facebook are nevoie de o modalitate prin care să joace un rol mai mare în furnizarea serviciilor pe care clienţii le aşteaptă prin utilizarea telefoanelor: posibilităţi de comunicare, căutare de informaţii, efectuare de cumpărături online şi divertisment.

Social

Arhiva stiri