Liviu Pasat: PERCEPTIA creeaza realitatea din jurul tau

Liviu Pasat – PERCEPTIA

In momentul in care spuneti in creier „AAA stiu deja asta” mintea nu mai proceseaza informatia. Si atunci recomandarea mea este, cand sesizati ca faceti asta sa spuneti ” Hmmmm… INTERESANT”. In felul acesta puteti sa reprocesati informatia, daca se potriveste cu valorile voastre,  cu ceea ce credeti voi, mergeti in profunzime, daca NU sa o rejectati.

Liviu Pasat trezeste banii din viata ta

Liviu Pasat

Ceea ce difera intre oameni este PERCEPTIA. Din cauza asta exista razboaie, divorturi, conflicte etc.

De multe ori ne uitam la aceleasi lucruri dar pentru ca percepem diferit avem tendinta sa contrazicem. Poate uneori ni se intampla sa vorbim despre acelasi lucru dar cu cuvinte diferite. Vi s-a intamplat vreodata sa vorbiti cu cineva in contradictoriu si dupa o zi sa ziceti ” Bai … pai stai un pic ca asta ziceam si eu dar cu alte cuvinte”.

Ceea ce ne deosebeste pe noi oamenii este HARTA MENTALA. Modul in care ne reprezentam realitatea. Toata realitatea din jurul nostru depinde de aceasta perceptie si sunt trei componente atunci cand vrem sa ne reprezentam realitatea.

  • CONVINGERI
  • ATITUDINE
  • ACTIUNE

Cea mai importanta componenta dintre cele trei tine de CONVINGERI.

„Eu cred ca…..”, cand spui asta in momentul acela lumea din jurul tau se defineste, se deseneaza in jurul tau dupa acea convingere.

Cea mai folosita „tasta” din creierul nostru este tasta „DELETE”. In momentul in care ii spui creierului in ce directie sa se uite el sterge tot ce este irelevant, din jurul tau, pentru a detine controlul comenzii pe care i-ai dat-o.

Auzind mereu si mereu anumite lucruri sau comenzi (de la prieteni, televizor, radio etc) creierul vostru se programeaza si incepe sa materializeze acele informatii ca o realitate concreta.

EXEMPLU

  • Intrebare: Cati dintre voi ati auzit in copilarie ca pe copii ii aduce BARZA?, (n.r., murmur si rasete in sala)
  • Raspuns:  NU ESTE ADEVARAT..:) – (N.R. Copiii nu vin pe lume cu barza)

Intrebarea imporatanta este:

Nu cumva „Banii sunt rai, Banii sunt ochiul dracului, Intinde-te cat ti-e plapuma, Banii nu aduc fericirea”, nu cumva aceste expresii sunt la fel ca si cu „BARZA”. Nu cumva ele au fost zise de prea multe ori de oameni care nu aveau experienta necesara sa declare astfel de lucruri. Nu cumva noi auzind mereu si mereu am ajuns sa credem ca este adevarat?

Nu cumva am fost hipnotizati si nu cumva este momentul sa zicem STOP, sunt suficient de matur sa-mi creez singur realitatea.

Ceea ce vedem in momentul asta IN AFARA, in economie ca si rezultat, este rezultatul unui tip de gandire, unui tip de comportament.

Ramaneti alaturi de TimeTV pentru ca vor urma si alte articole cu idei principale din seminarul lui Liviu Pasat „Trezeste Banii din Viata Ta!”. TimeTV promoveaza valoarea si pe toti cei care creeaza valoare pentru semenii lor.

Va puteti abona la NEWSLETTER pentru a fi siguri ca nu ratati sansa de a va reprograma hartile mentale care va sunt daunatoare.

Credeti ca este TIMPUL  sa atrageti bani in viata dumneavoastra?

Credeti ca este TIMPUL sa aduceti abundenta in viata voastra?

In filmul de mai jos puteti vedea acest moment, pe care l-ati citit mai sus, diferenta este ca vizionand-ul veti simti si energia din sala.

Time stops here, cu Liviu Pasat (Timpul exista pentru ca lucrurile sa nu se intample simultan).

Mai puteti citi pe Time TV:

 

 

 

Social

Arhiva stiri