Romania mai este reprezentata la Indian Wells doar de Sorana Cirstea si de Irina Begu la dublu

 sorana-cirstea-irina-begu-carstea-alexandra-dulgheru-indian-wells-tenis-turneu-romance-tenis-feminin-

In competitia de tenis internationala Indian Wells, in turul 2, au fost eliminate romancele Monica Niculescu, Irina Begu și Alexandra Dulgheru.

Romania mai este reprezentata in aceasta competitie doar de Sorana Cirstea, cea care va juca in aceasta seara cu favorita numarul 3, Agnieszka Radwanska, iar in cea de dublu de Irina Begu care a ajuns in turul secund.


Dupa castigarea turneului de la Florianopolis, Monica Niculescu probabil a resimtit oboseala si a fost invinsa in turul secund de la Indian Wells de belgianca Kirsten Flipkens, favorita numarul 28. Monica Niculescu nu a cedat usor, si a castigat primul set la 4, urmand sa le cedeze pe urmatoarele 2 cu scorul 6-4, 6-3.


Favorita numarul 4 a turneului Indian Wells, germanca Angelique Kerber, s-a impus cu scorul de 6-3, 6-3 in fata compatrioatei noastre Irina Begu.


Alexandra Dulgheru a fost invinsa de chinezoaica Shuai Peng, cap de serie numarul 32, cu scorul 6-0, 4-6, 6-3.


Dupa minunatul succes de castigare al turneului de la Florianopolis, al romancei Monica Niculescu, si dupa mai bine de 3 meciuri fiecare pe teren HARD, respectiv Irina Begu si Alexandra Dulgheru, rezultatele nu sunt asa dezastruoase precum par. P
entru Irina este prima oara cand dupa 3 meciuri umarul nu-i mai face probleme, iar Alexandra a jucat pentru prima oara dupa mai bine de 1 an de zile pe hard si au fost invinse doar de jucatoare mult mai bine clasate. In limbajul tenisului de camp acest lucru se poate traduce prin constanta, numar de puncte acumulate in clasamentul mondial si bineinteles clasarea mai buna a jucatoarelor.

Social

Arhiva stiri