Ride2Help 2013, Poiana Brasov – concurs de ski si snowboard

ride-2-help-ride2help-timetv.ro-timetv-time-tv-snowboard-ski-

Custom Events in parteneriat cu Interact Club Brasov desfasoara concursul caritabil de ski/snowboard intitulat Ride2Help.

Evenimentul pe langa scopul umanitar prioritar pentru noi, doreste sa promoveze sporturile de iarna in randul tinerilor, dar si de a incuraja oamenii sa participe la actiuni caritabile.

Fiindca suntem deja la a doua editie de iarna, dorim ca Ride2Help sa devina o traditie, si se va beneficia de doua editii sezonale.

Evenimentul va avea loc in data de 9 Martie 2013, in Poiana Brasov pe partia Bradul, si va fi urmat de un after-party in seara concursului. Concurentii vor avea la dispozitie un anumit interval de timp si module (rampe, kickere) in care vor desfasura un numar de trick-uri , care vor fi notate si apreciate de un juriu specializat.

Program concurs:

•    10:00 – 10:30 inscrierea concurentilor
•    10:30 – 12:00 Sesiune de antrenament
•    12:00 – 15:00 Sesiune de calificari
•    15:00– 15:15 Pauza
•    15:15 – 17:00 Semifinala
•    17:00 – 17:15 Pauza
•    17:15 – 18:00 Finala

In plus fata de editiile anterioare vor exista corturi de prezentare cu produse sportive care se vor putea testa.De exemplu, oricine poate avea ocazia de a testa un snowboard sau o pereche de ski-uri din colectia 2012/2013 .
Pe partie va exista un V.I.P lounge. Acest lounge ofera vizibilitate maxima, un loc pe scaun, un mini protocol si poze cu concurentii.

Participantii vor avea 2 variante de inscriere:

 1.    inscriere online direct pe site-ul official www.Ride2Help.ro (pana in data de 8 Martie), care include :
◦    Intrarea gratuita in concurs
◦    Intrarea gratuita la after party
◦    Un pachet de poze de la eveniment
2.    inscrierea pe partie in ziua evenimentului va costa 20 lei, care include:
◦    Intrare in concurs
◦    Intrare la after party
◦    Un pachet de poze de la eveniment

After party:

Petrecerea va avea loc in noua locatie din Brasov, Controller. 
Strada Branduselor, nr 74.

Artisti:
•    POPKILLERS ( care vin pentru prima oara in Brasov cu proiectul lor – live+dj set )
•    DJ HWK (Brasov)
•    DJ SKT (Brasov)
Intrare: 15 lei

Caz Social:

Scopul principal la aceasta editie este sa echipam si sa sustinem sala de sport a scoli din Comuna Sanpetru deoarece la acesta scoala invata 350 copii, cuprinsi in invatamantul prescolar.

Fiindca noi consideram ca sportul sta la baza unei bune educatii acest lucru ii poate tine departe de factorii negativi, si anume alcoolul, fumatul sau substantele nocive.

De asemenea sportul ajuta la comunicarea cu ceilalti, la dezvoltarea spiritului de echipa si la integrarea unui anumit mediu. Nu in ultimul rand sportul ajuta la o crestere sanatoasa.

Banii stransi vor donati sub forma de produse: porti de fotbal/handbal, panouri de baschet, mingi de fotbal, mingi de baschet, mingi de handball, mingi de volei, fileu, cronometru, fluier, saltele, echipament sportiv si alte poduse care vor ajuta la buna desfasurare a orelor de sport.

Social

Arhiva stiri