Guru Bivolaru îl sfida pe Ceauşescu! MISA se-ntoarce

MISA – Deşi guru Bivolaru a fost închis pentru orgiile sexuale pe care le organiza, el a continuat să adune adepţi şi a creat MISA încă din anii 1980.

Guru-Bivolaru-MISA

Guru Bivolaru MISA

Informaţiile apar în documente ale Securităţii.

Unul dintre colaboratorii Securităţii le-a povestit ofiţerilor despre o tânără care, sub influenţa lui Bivolaru, a renunţat la facultate şi aproape că şi-a pierdut minţile.

femei-MISA-filme

MISA

BIVOLARU – YOGA ŞI SEX PE VREMEA LUI CEAUŞESCU

„Tânăra Cristina face parte din grupul persoanelor care practică yoga cu Bivolaru, în MISA, prin tehnici cu un profund caracter imoral. Fata este sub influenţa lui Bivolaru, de care este îndrăgostită. Respectivele practici au loc în case particulare aparţinând unor cursanţi. Tânăra şi-a abandonat studiile şi s-a închis social. Mama mi-a spus că a apelat din nou la serviciile lui Bivolaru, pentru a o aduce pe fată pe linia de plutire. Mi-am exprimat surpriza în legătură cu naivitatea şi lipsa de discernământ de care a dat dovadă această mama, care a solicitat sprijin chiar persoanei care i-a distrus fiica”

sursa: dosar securitate

Bivolaru-tanar-MISA

Guru Bivolaru tanar

Pe de altă parte, un psiholog – apropiat a lui Bivolaru – îL caracteriza pe acesta ca fiind „un psihopat”.

Gregorian-Bivolaru-arestat-MISA

Bivolaru arestat

BIVOLARU – UN PSIHOPAT PENTRU COLEGI

„În 1983, în cursul discuţiilor mi-a cerut informaţii despre Bivolaru. I-am spus să nu îl frecventeze pentru că este un psihopat”

sursa: dosar securitate

Nici după ce a fost pedepsit de securitate şi a stat în arest pentru orgii sexuale şi râspândire de materiale pornografice prin MISA, Guru nu a abandonat practicile interzise.

filme-MISA-Bivolaru filme-MISA-Bivolaru2

ORGII ÎN CASA LUI BIVOLARU

” În casa lui Bivolaru/MISA continuă să vină mai multe persoane şi acesta nu şi-a revizuit deloc comportamentul în urma detenţiei, continuând să-şi îndemne discipolii spre practici sexuale, imorale şi dăunătoare sănătăţii”

sursa: dosar securitate

Social

Arhiva stiri