SCRIE SI TU! Fa-te auzit si vazut cu Time TV

Rubrica „Scrie si tu!” este rubrica ta. Time TV iti da posibilitatea sa te exprimi, sa-ti faci auzite parerile, iar in cazul in care ai surprins un eveniment, ai fost martor la o nedreptate poti trimite materialele fotografiate sau filmate la adresele (facebook, google+, linkedin, twitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

TimeTV dorește să dezvolte o platformă unde voi să vă puteți exprima. Noi considerăm că împreună putem face diferența și ne putem bucura de ceea ce oricum prin natura vieții ar trebui să fie suficient pentru toți. Echipa TimeTV va așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care doriți să colaborați și, de ce nu, să faceți parte din acest brand nou ce se dorește ALTFEL. Prin urmare, vă invităm pe toți cei care simțiți că nu vă găsiți locul în soluțiile oferite de societatea actuală, să ni se alăture. ÎMPREUNĂ VOM PUTEA MAI MULT.

Scopul brandului TimeTV este de a oferi cititorului un mod diferit de a privi știrile, noi nu suntem de partea nimănui și, în afară de cel prezentat aici, alt scop nu există. Din acest motiv credem că cititorul nostru este în avantaj față de restul publicațiilor. Aici dăm dreptul fiecăruia să claseze informația în ce categorie dorește, de a deschide ochii la ce se întâmplă la ora actuală în lume și în special în România. Alături de lucrurile enunțate, TimeTV dorește pe cât posibil, pe lânga știrile de actualitate, să ofere informații de calitate pentru a educa, cultiva și a pune cititorul pe gânduri, pentru a-l face să înțeleagă că dezvoltarea sau chiar reconstrucția unei societăți începe cu fiecare individ în parte, prin munca depusă de fiecare, prin voința și puterea de a continua spre idealul fiecăruia dar și spre idealul comun al societății și lumii din care facem parte, indiferent cât de greu este drumul ales.

facebook, google+, linkedin, twittercontact@timetv.ro

 

 

 

Social

Arhiva stiri