TimeTV

TimeTV-time-tv-timetv.ro

TimeTV

TimeTV reprezintă un concept amplu început cu pași mărunți de doi oameni, care au extins constant echipa spre îndeplinirea lui.

TimeTV este la ora actuală reprezentat de 6 persoane în mod activ și încă 3-4 care ne ajută, în egală măsură dezvoltând conceptul în ritmul fiecăruia.

TimeTV încearcă să aducă în centrul publicului conținutul jurnalistic pe care toți concurenții l-au pierdut în goana după rating. Este un brand tânăr, care dorește să crească alături de voi, toți cei care nu mai doriți un sistem injust și egoist.

TimeTV dorește să dezvolte o platformă unde voi să vă puteți exprima. Noi considerăm că împreună putem face diferența și ne putem bucura de ceea ce oricum prin natura vieții ar trebui să fie suficient pentru toți. Echipa TimeTV va așteaptă cu brațele deschise pe toți cei care doriți să colaborați și, de ce nu, să faceți parte din acest brand nou ce se dorește ALTFEL. Prin urmare, vă invităm pe toți cei care simțiți că nu vă găsiți locul în soluțiile oferite de societatea actuală, să ni se alăture. ÎMPREUNĂ VOM PUTEA MAI MULT.

TimeTV-time-tv-timetv.ro

TimeTV pune accent pe valoarea umană și crede că firea umană este de a conviețui în armonie și că societatea, așa cum este ea acum, este doar o iluzie construită de conducători care nu pot mai mult și trebuie forțați de noi, cei mulți, să regândească tot acest sistem.

Prin urmare vă provocăm, cu inteligență și bun-simț, să construim pentru noi și pentru cei ce vor urma, o altă societate. O societate care prețuiește ființa umană și o pune în centrul universului.

Considerăm că prin libera exprimare, fără a fi făcuți sclavi, ai banului sau lucrurilor materiale, putem să creăm, să iubim, să ne respectăm semenii pentru a trăi cât mai multe experințe plăcute și productive.

Din toate aceste motive TimeTV așteaptă de la toți cei interesați, fie că sunt fotografi și au fotografii foarte bune, inedite sau instantanee cu evenimente fierbinți, să contacteze redacția. De asemenea, foști, actuali și viitori jurnaliști sau cei ce vor să se implice în acest proiect NOU, având articole și știri inedite, interesante sau doar informațiile necesare pentru a crea o știre, să ne informeze pe orice rețea de socializare (facebook, google+, linkedin, twitter), pe adresa redacției contact@timetv.ro sau chiar pe site-ul TimeTV.ro.

TimeTV-time-tv-timetv.ro

TimeTV.ro

Scopul brandului TimeTV este de a oferi cititorului un mod diferit de a privi știrile, noi nu suntem de partea nimănui și, în afară de cel prezentat aici, alt scop nu există. Din acest motiv credem că cititorul nostru este în avantaj față de restul publicațiilor. Aici dăm dreptul fiecăruia să claseze informația în ce categorie dorește, de a deschide ochii la ce se întâmplă la ora actuală în lume și în special în România. Alături de lucrurile enunțate, TimeTV dorește pe cât posibil, pe lânga știrile de actualitate, să ofere informații de calitate pentru a educa, cultiva și a pune cititorul pe gânduri, pentru a-l face să înțeleagă că dezvoltarea sau chiar reconstrucția unei societăți începe cu fiecare individ în parte, prin munca depusă de fiecare, prin voința și puterea de a continua spre idealul fiecăruia dar și spre idealul comun al societății și lumii din care facem parte, indiferent cât de greu este drumul ales.

Toate aceste concepte spre care se îndreaptă și le îmbrățișează echipa TimeTV, considerăm noi că reprezintă un set de valori mai rar întâlnit in ziua de astăzi. Conștientizăm că efortul va fi mult mai mare dar ÎMPREUNĂ putem face diferența.
Mulți oameni doresc să-și exprime punctul de vedere și să se facă auziți, dar acest lucru nu este ușor de făcut, mai ales când te adresezi unei mase mari de oameni.

TimeTV vine în întâmpinarea celor care doresc acest lucru oferindu-le o platformă unde se pot exprima, dar, de ce nu, să ne și corecteze, prin comment-uri când și dacă se întâmplă să greșim (căci oameni suntem, ca și voi, și doar cine nu muncește nu greșește).

TimeTV-time-tv-timetv.ro

TimeTV ONLINE

Un alt ideal marca TimeTV este de a forma o comunitate de oameni care vor și privesc viața din alta perspectivă decât cea pe care o vedem materializată în zilele noastre. Considerăm că este nevoie ca fiecare individ să devină conștient de resursele și potențialul uimitor al fiecăruia, de a crea și a se recrea pe sine și lumea înconjurătoare în orice moment, și doar atunci lumea în care trăim poate deveni un loc mai bun pentru noi toți.

TimeTV este o echipa minunată și dorește să crească cu aceeași consistență într-o echipă mai mare, dar la fel de minunată și bine închegată. Să mărim această energie îndreptată într-o direcție bună, constructivă, pozitivă, proiectând o altă față a știrilor, spre o afacere de succes care poate lucra în folosul comunității care a creat afacerea.

TimeTV-time-tv-timetv.ro

TimeTV reprezintă o poartă de comunicare, un loc în care s-au adunat câțiva prieteni cu experiență în media (și care așteaptă să se mărească), unde își aduce contribuția fiecare, în felul lui, după gândirea lui, spre informarea publicului. Ca să citez un membru al echipei TimeTV „suntem o gașcă de nebuni care cred că pot schimba lumea”. Dacă îți dorești suficient de mult, reușești indiferent de cât de greu este!

Echipa TimeTV

Social

Arhiva stiri