Renault a prezentat Captur, primul său crossover urban

Păzea Nissan Juke, Opel Mokka şi Peugeot 2008! Renault atacă serios segmentul crossoverelor urbane, aflat în plină expansiune, cu modelul Captur.

Renault Captur 1

Constructorul din Hexagon continuă reinventarea estetică a modelelor sale, sub bagheta designerului şef Laurens van den Acker, prezentând un nou membru al familiei Renault. Crossoverul Captur este dezvoltat pe platforma lui Clio IV şi este descris de oficialii francezi drept un model compact, neagresiv, orientat în special spre confortul utilizatorilor săi. Ca şi Clio IV, Captur preia tema stilistică a conceptului DeZir, prezentat în 2010, care prefaţează noua linie de design Renault. Noul crossover are o lungime de 4.120 mm şi, în ciuda caracterului compact, promite un spaţiu interior generos. Captur preia de la Clio şi sistemul multimedia R-Link, care începe să se generalizeze pe modelele constructorului francez.

Renault Captur 4

Renault Captur va fi construit în Spania, la uzina de la Valladolid. Francezii nu au specificat nimic în legătură cu performanţele lui Captur, însă cel mai probabil vom afla mai multe după lansarea internaţională de la Salonul Auto de la Geneva, din luna martie.

Social

Arhiva stiri