Urmează o nouă trilogie din seria „Transformers”, cu alţi actori în rolurile principale

Într-un mesaj postat pe site-ul său oficial, regizorul Michael Bay a anunţat că lungmetrajul „Transformers 4” va fi primul film dintr-o nouă trilogie pe care o va regiza în cadrul acestei francize cinematografice, informează totalfilm.com. Totodată, Michael Bay a anunţat că actorul Jack Reynor va interpreta cel de-al doilea rol principal din „Transformers 4”, în care va juca alături de Mark Wahlberg. Jack Reynor va juca rolul iubitului fiicei adolescente a personajului interpretat de Wahlberg.
Transformers 3 dark of the moon Optimus Prime

„Tocmai am angajat un minunat actor debutant pentru a juca un rol principal în «Transformers 4» alături de Mark Wahlberg. Este vorba de Jack Reynor, un tânăr irlandez care a venit în America având în buzunar doar 30 de dolari. E destul de curajos, nu-i aşa? Serios, cine mai face aşa ceva în zilele noastre? L-am remarcat într-un film irlandez, «What Richard Did». E un actor pe cinste”, notează Bay pe site-ul său.

„Transformers 4 nu este un reboot. Acţiune de desfăşoară la fix patru ani de la războiul din Chicago. Povestea are parte de o schimbare cât se poate de naturală, acesta este şi motivul pentru care avem acum o nouă distribuţie. Acest film va fi diferit de primele trei din serie. Lansăm o nouă trilogie”, a continuat regizorul.

Filmările pentru „Transformers 4” vor debuta în primăvara anului 2013, lansarea pe marile ecrane fiind prevăzută pentru 2014.

În 2011 Shia LaBeouf, starul primelor trei părţi din franciza „Transformers”, a spus că nu va juca şi în cel de-al patrulea film din această serie. Cele trei lungmetraje „Transformers” au obţinut încasări de peste 2,5 miliarde de dolari pe plan mondial.

Transformers 2 BumbleBee

Social

Arhiva stiri