Declaraţia socanta a lui Snoop Dogg : le-ar oferi marijuana celor trei copii

Cunoscutul rapper american Snoop Dogg a declarat că le-ar oferi marijuana celor trei copii pe care îi are, dacă aceştia i-ar cere acest lucru.

 snoop-dog-marijuana-la-copii
El a mai declarat sincer că nu i-ar opri pe copii lui să fumeze marijuana

Starul american Snoop Dogg, care de curând şi-a schimbat numele în Snoop Lion, după ce s-a convertit la rastafarianism, a declarat pentru revista americană GQ că le-ar oferi fericit copiilor marijuana dacă aceştia ar cere explicit acest lucru. Artistul are trei copii cu vârste cuprinse între 12 şi 18 ani.

„Nu vreau să spun că i-aş presa vreodată să consume iarbă, dar daca ei vor, le-aş arăta cu placere modul corect de a rula pentru nu consuma în exces sau pentru a consuma ceva ce nu este curat”, a declarat controversata vedetă.

În acelaşi interviu el a declarat că este surprins că a ajuns până la vârsta de 41 de ani, spunând că se aştepta să moară la 21 de ani.

„Mereu te gândeşti că 21 este cifra în cartier. Două zeci şi unu. Am dublat-o. În timp ce devi bărbat, începi să ai copii şi să trăieşti. Pui armele deoparte şi muzica ta se schimbă”, a spus Snoop Lion.

GQ a reuşit să afle şi mai multe lucruri incredibile despre vedetă, după ce Snoop Lion a declarat că a fost drogat cu un „drog al violului” de către un focos iepuraş Playboy, în timpul unei petreceri in faimosul conac Playboy din Los Angeles.

Pe de alta parte rapperul 50 Cent arata ca este un om responsabil certandusi sotia in direct la radio:

50 cent isi cearta sotia, in direct, la radio! Video

Sursa: rtv.net

Social

Arhiva stiri