De ce apar OZN-uri în arta veche a omenirii? PICTURI STRĂVECHI

Criticul de artă italian Diego Cuoghi, examinând mai multe tablouri din perioada renascentistă în care ar fi reprezentate OZN-uri şi extratereştri a ajuns la următoarea concluzie:

“Mulţi nu cunosc faptul că un pictor renascentist din acele vremuri nu şi-ar permite adăugarea de la sine a oricărui element non-canonic într-o pictură religioasă. Din contra, comisionarii, adică cei care supravegheau execuţia unei opere de arte cu subiect religios, n-ar fi permis niciodată inserarea într-un tablou religios al vreunui obiect care să nu fi fost aprobat dinainte.”

Cu alte cuvinte, domnul Cuoghi vrea să ne spună că toate tablourile religioase trebuiau aprobate de Biserica Romano-Catolică înainte de a fi expuse publocului.

Dacă artistul vremii s-ar fi întâmplat să fi văzut vreun OZN pe cer, asta nu înseamnă că îi era permis să facă acest lucru fără aprobarea unui superior din Biserica Catolică.

Pe de altă parte, am întâlnit pe site-ul Johnthewitness.wordpress,com, următoarea opinie:

“Multe picturi religioase vechi prezintă OZN-uri. Ţinând cont de faptul că Satana este conducătorul lumii, e foarte probabil ca aceste picturi să fie realizate de către satanişti. De aceste opere de artă creştine, în care apar OZN-uri, trebuie să beneficieze Satana într-un fel.”

Aşadar, dacă pictorii trebuie să fi fost satanişti, atunci şi cei care aprobau picturile (cardinalii catolici) trebuie să fi fost la fel de satanişti.

De aici, putem trage concluzia că întreaga Biserică Catolică ar fi una satanistă!? E doar opinie şi care nu-mi apaţine. Eu doar am făcut o simplă deducţie logică.

Și momentul naşterii Mântuitorului este reprezentat în icoanele bizantine într-un mod bizar, şi anume Pruncul Isus pare a coborî din cer dintr-un nor pe o rază de lumina asemănătoare unei funii, aşa cum am putut vedea bunăoară scenele înfăţişând Naşterea din mozaicul de pe bolta Bisericii Daphni din Grecia şi în Cappella Palatină din Palermo.

Amândouă reprezentările datează din secolul al XII-lea; sau într-o miniatură armenească din secolul al XIII-lea, precum şi în tabloul Naşterea lui Isus al rusului A. Rubliov, din secolul al XV-lea.

Cometa metalică din care se desprind nişte fascicule de lumină este o constantă a artei bizantine şi ortodoxe greceşti, iar într-o icoană ucraineană din secolul al XVI-lea, cunoscută cu numele Botezul lui Christos, se poate vedea o asemenea cometă pe cât de mică pe atât de nefirească, alcătuită dintr-un semicerc din care se desprinde un fel de fus telescopic terminat cu un oval.

Iar din oval pleacă cele trei săgeţi care îl lovesc pe Iisus aflat în Iordan.

Şi tot în cazul artei din Est este clasica reprezentarea unor imagini de migdale sfinte şi de chipuri cereşti înăuntrul unor sfere; astfel, în pictura Bună Vestire din Şcoala din Novgorod (Rusia), din secolul al XII-lea, Tatăl Ceresc, cu sceptrul în mină, priveşte la îngerul care i se înfăţişează Sfintei Fecioare stând într-un vehicul jumătate migdală şi jumătate car de heruvim de-al lui Ezechiel, vehicul alcătuit din capete de îngeri şi de animale, toate acestea fiind încorporate în obişnuita emisfera (stilizare a norului divin).

Această imagine poate fi întâlnită şi în Occident, spre exemplu în ilustraţia înălţarea la cer din Sacramentulî (cartea cu rugăciuni) din Saint-Etienne (sec. XI, Biblioteca Naţională din Paris).

Iar chipurile cereşti din sferele acelea, care se crede că ar fi ale unor îngeri, apar şi în Icoana Maicii Domnului, creaţie a Şcolii din Iaroslav, din secolul al XIII-lea (Galeriile Tretiakov din Moscova).

MAI JOS AVEȚI POZE DIN ARTA VECHE A OMENIRII ÎN CARE APAR OZN-URI:

CLICK PE ELE PENTRU A LE MĂRI!

Annales_Laurissenses_8thCentury_Crusaders Annales_Laurissenses_8thCentury_Crusaders(2) Assumption_of_The_Virgin_1490_Disc_Clouds Baptism_Of_Christ_1710_Aert_De_Gelder_art Basel_Switzerland_1566_Large_Black_Globes_Art Bipedal_Entity_in_Ptahhotpe_Tome Bruges_1538_Tapestry_Art Ceramic_Incan_Artifacts Chinese_Flying_Chariot Discoid_Clouds_The_Legend_Of_The_True_Cross_1420 Discoid_Clouds_The_Legend_Of_The_True_Cross_1420(2) Discoid_Clouds_The_Legend_Of_The_True_Cross_1420(3) Disk_of_Phaistos_UFO_3rd_from_Middle_on_right Ecuador_Figurines_Next_To_Current_Spacesuit Ecuador_Figurines Ecuador_Figurines2 Fergana_Oezbekistan_Cave_Painting France_1463_Burning_Cigar_in_Sky Furniture_Wood_Drawer_Artist_Unknown Glorification_of_the_Eucharist_Bonaventura_Salimbeni_1600_Art Gullivers_Travels_1732_Laputa_Illustration_Art Hamburg_Germany_Sighting_4_November_1697 Hitachi_Japan_Book_1803_Art Japan_900_Burning_Wheel_Illustration Jesus_in_Clouds_The_Miracle_of_Snow_1383-1440 Jesus_In_Rocket_15th_Century_Kiev_Fresco Kiev_Suited_Figure_4000BC Kimberleys_Australia_Cave_Drawing_Of_Europeans La_Tebaide_1460_Red_Saucer_Near_Jesus Le_Livre_Des_Bonnes_Moeurs_1338 Lolladoff_Plate_4000_Years_Old Lolladoff_Plate_4000_Years_Old2 LT_Grey_Australian_Travels_Journal_1837_1838_1839 Madonna_with_Saint_Giovannino_Object_15th_Century Madonna_with_Saint_Giovannino_Object_15th_Century2 Medieval_Tapestry_Object_In_Sky ozn-uri-arta-veche ozn-uri-arta-veche2 ozn-uri-arta-veche3 ozn-uri-arta-veche4 ozn-uri-arta-veche5 ozn-uri-arta-veche6 ozn-uri-arta-veche7 ozn-uri-arta-veche8 ozn-uri-arta-veche9 ozn-uri-arta-veche10 Peche_Merle_France_170000BC Peche_Merle_France_170000BC2 Petroglyph_5000BC Philosophical_Transactions_Num41_Sighting_1742 Prajnaparamita_Sutra_10th_Century_Tibetan_Illustration Prajnaparamita_Sutra_10th_Century_Tibetan_Illustration(2) Prodigiorum_ac_Ostentorum_Chronicon_Arabian_Sighting_Picture_1479 Quetzalcoatl_On-Rope_Ladder Red_Fireball_China_28_Sept_1890_Art Reptilian_Entities_Iraq_4500BC Rome_UFO_Sighting_In_Prodigiorum_Liber Sahara_Desert_6000BC Sahara_Desert_6000BC2 Sego_Canyon_Utah_5500BC Stone_Carving_In_Shantung_147AD_Dragon_Chariot Sumerian_Fish_Man Tanzania_Cave_Painting_27000BC Tanzania_Cave_Painting_27000BC2 The_Annunciation_With_Saint_Emidius_1486 The_Annunciation_With_Saint_Emidius_1486(2) The_Baptism_of_Christ_UFO_Clouds The_Crucifixion_1350 The_Crucifixion_1350(2) The_Crucifixion_1350(3) Toro_Muerto_Peru_Rock_Art_10000BC Toro_Muerto_Peru_Rock_Art_10000BC2 UFO_Sighting_Commemoration_Coin_1680_France

Social

Arhiva stiri