Esti de acord ca RCS&RDS a scos Discovery Channel din grila? Mesaje, pareri, petitie online

Incet, incet scandalul provocat de RCS&RDS vs Discovery Channel ia amploare. Am intrat pe „filelist” si… surpriza: ma intampina un mesaj mare. Aveti mesajul mai jos.

filelist_impotriva_rcs_rds_Discovery_channel_grila_programe_petitie_online_timetv.ro

rcs&rds vs Discovery Channel

Daca nu vedeti ce scrie sub poza am pus mesajul mai jos.

Acordul de retransmisie dintre Discovery Networks şi RCS&RDS expiră pe 30 noiembrie. Operatorul a făcut deja modificări în grila sa de programe şi este foarte probabil să scoată complet canalele Discovery din toate pachetele sale. În aceste condiţii, poţi pierde Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Discovery Science, Discovery World şi ID Investigation Discovery.

În ciuda eforturilor noastre de a ajunge la un nou acord cu RCS&RDS, pe parcursul unei perioade de negocieri de luni de zile, aceştia au respins toate propunerile noastre. Precizăm că nu am cerut, în niciun moment al negocierilor, creşterea tarifelor pentru distribuţia canalelor noastre.

De mai bine de 15 ani, Discovery le oferă tot ce are mai bun telespectatorilor români, prin programe de calitate şi proiecte locale unice, cum ar fi Şcoala Discovery, primul proiect din România care integrează documentarele în procesul educativ, sau “Poliţişti de elită”, serialul Discovery filmat în România, despre forţele speciale de poliţie.

Părerea ta contează! Dacă vrei să ne ajuti să păstrăm familia de canale Discovery în grila RCS&RDS, spune-ţi punctul de vedere şi arată-le că vrei să urmăreşti în continuare programele noastre!

Semnează chiar astăzi petiţia noastră şi noi vom transmite mai departe mesajul tau! Iţi mulţumim anticipat pentru sprijin!

Si acum sa vorbim putin despre ce a facut RCS&RDS.

Nici nu mai intru sa dezbat chestiunile legale pentru ca:

1. Nu vreau sa pierd timpul .

2. La o asa gafa pasul 1. nu isi are rostul.

Adica, eu inteleg ca acesta firma de cablu are monopol pe piata din Romania, dar ca sa-ti faci loc pentru programele tale, in asa maniera, este …”             „,  imi trec multe cuvinte prin cap. Va las pe voi sa alegeti.

Sa nu mai vorbim de veniturile RCS&RDS. Si asta o facem fara sa cercetam foarte mult si fara sa iau interviu cuiva avizat din lumea economico-financiara.

La cel putin 6 milioane de clienti, cu un pachet minim de 10 euro, inseamna 60 de milioane de euro/ luna. Doar din abonamentele de TV. Faceti voi calculele pentru restul de afaceri pe care le mai are RCS&RDS: internet, telefonie fixa si mobila, etc.

Si…. ingnorand si asta, sa scoti TU Discovery Channel. Eu inteleg ca peste tot, pe unde butonezi telecomanda, vezi numai „vedete” care se dezbraca prin biblioteca, sau formate de emisiuni care nu intrec inteligenta cainelui meu „imaginar”.

Mai inteleg ca se vrea, de catre foarte multi, sa se lase impresia ca noi ROMANII suntem: handicapati, manelisti, prostituati, cersatori, etc…

Eu vin sa le zic ca se inseala foarte rau. Poate conducerea RCS&RDS o sa afle cu aceasta ocazie ca romanii se uitau la Discovery. Si acum titlu de BREAKING NEWS.

” ROMANII SE UITA LA DISCOVERY”…. ” INCREDIBIL”… ” SENZATIONAL”… ” IN DIRECT SI IN RELUARE”…

Va indemn pe toti cei care aveti abonament la aceasta firma de cablu sa nu lasati lucrurile asa cum vor ei. Daca castigati procesul sa nu va faceti griji, au bani.

Eu am cablu si net la UPC. Sincer, nu i-am suportat pe cei de la RDS&RCS din prima clipa.

Si acum sta cablul lor atarnat deasupra usii de la intrare. Cu astfel de ocazii vedem cum, atunci cand unul singur are puterea, monopolul, ce se intampla.

Pentru cei care vor sa lupte pe toate fronturile va las link-ul unde se semneaza petitia, vrem_discovery_pe_rcs_rds.

 

 

 

Social

Arhiva stiri