Interviu cu Simona Parjol, cea mai puternica adolescenta din Romania Video

La varsta de doar 16 ani, Simona Parjol a reusit sa uimeasca lumea prin puterea si devotamentul ei fata de sport, calitati pe care le-a mostenit chiar de la familia ei.

Simona-Parjol-cea-mai-puternica-fata-din-romania

Simona Parjol

Familia Parjol este cea mai puternica din Romania avand in palmares nenumarate titluri nationale, europene si mondiale, dobandite in mai multe sporturi. Mama, Mirela Parjol, a obtinut primul titlu mondial la skandenberg, tatal, Mircea Parjol, este campion national la culturism si multiplu campion la strongman, cunoscut ca initiatorul acestui sport in Romania, fratele, Paul Parjol, este campion national la haltere, skandenberg si strongman, a participat chiar si in champions league, si sora,  Dina Parjol, este multipla campioana nationala la skandenberg.
Simona Parjol este tripla campioana nationala la skandenberg si are rezultate uimitoare in sala de forta, avand in vedere varsta frageda de doar 16 ani.

Interviu:

Reporter: Ce te-a determinat sa te apuci de acest sport?
Simona:  Inca de la varsta de 6 ani, cand mama mea a castigat primul titlu national la skandeberg, acest lucru m-a ambitionat sa practic acelasi sport, ea fiind exemplul meu in viata.
Reporter: Avand in vedere ca practici acest sport de performanta, cum te descurci cu scoala?
Simona: Scoala pentru mine nu este deloc de neglijat, de aceea  imi separ timpul de antrenament de timpul acordat scolii.
Reporter: Care este rutina ta zilnica ?
Simona: La ora 8 dimineata sunt la scoala, la ora 14:00 ma intorc acasa, mananc si ma pregatesc de sala. De la ora 15 imi antrenez elevii pentru diferite sporturi (culturism, skandenberg si powerlifting), apoi de la ora 20:00 imi incep antrenamentul, care dureaza pana la ora 22:00.
Reporter: Am inteles ca te-ai lasat de skandenberg, pentru ce sport te pregatesti in continuare?
Simona: Da, m-am lasat de skandenberg, deoarece nu este un sport destul de bine platit in Romania si presupune multe accidentari pentru nimic. In continuare ma pregatesc de haltere, pentru ca imi place acest sport si pentru ca fratele meu l-a practicat pe cand era mai mic si a iesit campion national. In continuare ma pregatesc pentru olimpiada din Brazilia din 2016.
Reporter: Avand in vedere ca sunt de-al casei, am observat ca majoritatea clientilor de la sala raman uimiti  de recordurile tale personale si de greutatile foarte mari pentru o fata de varsta ta! Care sunt rezultatele tale?
Simona: Da, pentru mine acest lucru a devenit un amuzament. Impins cu bara am reusit sa ridic 120 kg, la genoflexiuni cu 130kg si la indreptari cu bara 160 kg.
Reporter: Iti multumesc pentru acest interviu si iti uram succes pe viitor.
Simona: Va multumesc si eu.

 

Mai jos va prezentam clipuri cu Simona Parjol antrenanduse impreuna cu tatal si fratele ei:

Impins cu bara 120 kg

Indreptari cu bara 160 kg

Genoflexiuni cu 130kg

 

Video Paul Parjol World Strong Man Super Series

 

Video Mircea Parjol

 

Video Mirela Parjol

 

Sursa: TimeTv.ro

Social

Arhiva stiri