[Video] James Bond – Skyfall are încasări de 77 de milioane de dolari

james-bond-skyfall

James Bond – Skyfall doboară record după record.

Deşi filmul a fost lansat doar acum trei zile, a avut încasări record în multe ţări.

Se pare că a fost cel mai bun demaraj al vreunui film James Bond în Anglia, scrie news-de-stars.com.
Aşteptată de câteva luni, lansarea celui de-al 23-lea film cu agentul 007 a avut efectul scontat asupra spectatorilor din cele 33 de ţări în care a fost proiectat începând din 26 octombrie.

În numai trei zile, ‘Skyfall’ a avut încasări de 77 de milioane de dolari în toată lumea şi îndeosebi în Anglia. În patria spionului, spectatorii s-au înghesuit efectiv la casele de bilete.

  James Bond Quantum of Solace

 

În ceea ce priveşte Marea Britanie, până acum Quantum of Solace deţinea recordul la demaraj al unui James Bond. Filmul reuşise la lansare să aibă încasări de 4,9 milioane de lire sterline (circa 6 milioane de euro) chiar în ziua lansării.

 James Bond – Skyfall

 

James Bond – Skyfall l-a detronat cu încasări de 6,2 milioane de lire sterline (7,7 milioane de euro) numai în vinerea lansării. În trei zile, pelicula a înregistrat încasări de peste 20 milioane de lire sterline, record absolut pentru un film din seria James Bond.

El nu a reuşit în schimb să bată în Anglia recordul înregistrat la lansarea ultimului ‘Harry Potter‘, la întâmplările micului vrăjitor fiind vândute bilete de 23 milioane de lire sterline în primele trei zile de la lansare, dintre care 9 milioane în prima zi.

Social

Arhiva stiri