Phil Heath noul campion Mr. Olympia 2012 intr-o forma incredibila! Foto/Video

Cei mai scluptati oameni ai planetei au iesit la defilare intr-un concurs care s-a tinut prima oara acum 47 de ani. Mr. Olympia 2012 a avut parte de un final dramatic.

Phil-Heath-2012

Phil-Heath-2012

Culturistul Kai Greene a terminat pe locul 2 la Mister Olympia si a plans cand a primit medalia. S-a antrenat extrem de riguros pentru a ajunge aici, insa nu a avut nicio sansa in fata fenomenului Phil Heath castigatorul titlului de anul trecut.

Kai Greene-olympia-2012

Kai Greene-olympia-2012

Phil Heath s-a prezentat intr-o forma incredibila. Phil a castigat primul tiltul Olympia in 2011, cand l-a invins pe pe faimosul Jay Cutler. Acesta nu a mai concurat in 2012 dupa o accidentare suferita la sfarsitul sezonului trecut.

2012-mr.olympia-Phil-Heath

2012-mr.olympia-Phil-Heath

Phil Heath a scris istorie dupa ce a castigat Mr. Olympia 2011. Campionul Jay Cutler a pierdut titlul mondial in fata unui fost jucator de baschet care a intrat pentru prima data intr-o sala de forta la 22 de ani. Phil un anonim a reusit performanta sa ajunga cel mai puternic om din lume in doar 6-7 ani!

Phil-heath-castigator-mr.olympia

Phil-heath-castigator-mr.olympia

Inainte de a se apuca de culturism, Phil a fost unul dintre cei mai buni jucatori de baschet in perioada liceului, castigand astfel o bursa la Universitatea din Denver pentru a juca baschet. Desi a jucat patru ani baschet la acest nivel, Heath nu a reusit sa inscrie decat 86 de puncte in aceasta perioada, nefiind unu jucator de baza ai echipei sale. Din fericire, a hotarat sa renunte la baschet in favoarea noii sale pasiuni, culturismul!

Phil-heath-inainte-de-olympia-1

Phil-heath-inainte-de-olympia-1

 

Cum ajungi Mr. Olympia ?

A ajunge Mr. Olympia reprezinta o performanta extraordinara. Sa ne gandim asa: competitia are o vechime de 46 de ani, timp in care doar 13 culturisti au reusit sa intre in posesia titlului Mr. Olympia. Asta in contextul in care la nivel mondial sunt milioane de practicanti ai acestui sport, dintre care cateva zeci de mii sunt profesionisti, iar anual in toate competiile de gen participa peste 1000 de sportivi, la cel mai inalt nivel. In aceste conditii, a fi al treisprezecelea om de pe pamant care tine in mana acest trofeu este o performanta de invidiat!

Phill-2012-campion

Phill-2012-campion


Va prezentam si clasamentul Mr. Olympia 2012

10 – Lionel Beyeke, France
9 – Johnnie Jackson, USA
8 – Evan Centopani, USA
7 – Toney Freeman, USA
6 – Dennis Wolf, Germany
5 – Branch Warren, USA
4 – Dexter Jackson, USA
3 – Shawn Rhoden, USA
2 – Kai Greene, USA
1 – Phil Heath, USA

 

Social

Arhiva stiri