iPhone 5 pus in vazare astazi

Cel mai asteptat telefon mobil al anului, iPhone 5, a fost pus in vanzare. In intreaga lume, fanii Apple au stat la cozi zile in sir pentru a fi siguri ca reusesc sa cumpere astazi telefonul mult visat. Australienii au fost primii care au avut aceasta ocazie.

iphone-5-alb-si-negru

La 8 fix ora locala, adica 1.00, ora Romaniei, magazinul Apple din Sydney si-a deschis portile, in aplauzele celor circa 600 de oameni care au stat la coada. Primul cumparator s-a asezat la rand in urma cu trei zile.

iphone-5

iphone-5

Majoritatea celor care au asteptat in fata magazinului au deja modele mai vechi de iPhone si sunt nerabdatori sa incerce noul gadget. Pentru ca telefoanele sa nu se epuizeze imediat, magazinul din Sydney nu vinde mai mult de doua unui singur om.
La scurt timp dupa australieni, a fost randul japonezilor.

iphone-5-alb

iphone-5-alb

Noul iPhone 5 este scos la vanzare astazi in opt tari din lume. Pana la sfarsitul anului, lista va fi extinsa la inca 20 de tari, inclusiv Romania. Numai pentru prima luna, analistii estimeaza vanzari de 10-12 milioane de dolari, pe termen lung ajungand la incasari de 12,8 miliarde de dolari pe an.

 

Social

Arhiva stiri