Cele zece iluzii ale omenirii. A opta iluzie: Conditionarea exista.

Daca oamenii ar fi privit lucrurile cu obiectivitate, faptul ca fiecare religie a explicat in mod diferit iertarea si mantuirea ar fi constituit o dovada, ca totul a fost inventat. Dar obiectivitatea nu este o calitate pe care noi sa o posedam.

Continuam sa declaram ca nu inventam nimic. Spunem ca acele conditii pentru intoarcere la Dumnezeu au fost stabilite de catre Dumnezeu. Si daca exista cateva sute de religii diferite, care indica cateva mii de conditii diferite, aceasta nu se intampla pentru ca Dumnezeu a dat un mesaj neclar, ci pentru ca neamul omenesc nu l-a inteles cum trebuie. Oare!

Bineinteles ca noi am inteles cum trebuie. Ceilalti din restul religiilor nu au intelels cum trebuie. Am putea sa le aratam calea. Adevarul. Putem sa-i convertim, chiar sa-i eliminam. Si istoria arata ca am facut-o deja asta.

CELE ZECE ILUZII ALE OMENIRII conditionarea exista timetv foamete dezvoltare personala personal development

Cine l-a creat pe Cel care Creeaza?

Daca ne imaginam un univers bazat pe cauza si efect, ce anume a produs Prima Cauza?

Aici se impiedica toti invatatori nostri. Aici se termina cararea si ajungem la limita intelegerii. Numai ganditi-va putin. CAT DE INFINIT ESTE UNIVERSUL.

In univers nu exista Conditionare. Ceea ce Este este Cea ce Este- nu exista conditii cum ca ar putea sa nu existe. Si cum ar putea sa nu mai fie. Doar limita intelegerii noastre poate spune asta. El va fi, transformat intr-o infinitatea de alte feluri de energie, dar va fi. De aceea viata este eterna. Noi suntem fiinte creatore, si pana nu intelegem asta, pana nu ne oprim din a interpreta iluziile ca pe niste iluzii, nu vom putea creea ceva frumos. Creem doar o societate bolnava care are nevoi, temeri, boli, frici si multe cele pe care le stiti si le vedeti in fiecare zi. Asta este creatia NOASTRA. TREZITI-VA.

Neale Donald Walsch

Cele zece iluzii ale omenirii. Click pe cea care vreti sa o dizolvati.

Social

Arhiva stiri